Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία  όλες οι εκδηλώσεις τόσο της ΔΕΘ τόσο και του συνεδρίου Economist αναβάλλονται.

 

Παράλληλα ακυρώνονται και οι εκδηλώσεις της Πλατείας Αριστοτέλους.

Αναβλήθηκε - Γιορτή της ανακύκλωσης Θεσσαλονίκη

Από 8 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα τοποθετηθούν τέσσερα (4) Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών στην Πλατεία Αριστοτέλους για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών (καθώς και χαρτιού) με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.

Κάθε φορά που θα ανακυκλώνετε, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής σας για το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

Οι 100 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, από Παρασκευή 8 έως Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

1ο έπαθλο:
Ένα (1) ηλεκτρικό ποδήλατο, για κάθε έναν από τους 20 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

2ο έπαθλο:
Ένα (1) smart watch, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

3ο έπαθλο:
Μία (1) action camera, για κάθε έναν από τους 40 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

Οι δημότες θα παραδίδουν το σύνολο των κουπονιών συμμετοχής τους όπου θα αναγράφεται το σύνολο των υλικών που ανακυκλωθήκαν στη Γραμματεία της Εκδήλωσης και η ανακήρυξη των νικητών, που θα είναι οι 100 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα γίνει σε Ειδική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, όπου θα παραδοθούν τα έπαθλα στους δημότες.

Αναβλήθηκε: Συναυλία Γιώργος Μαζωνάκης Πλατεία Αριστοτέλους