Η ιστορία της εταιρείας ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ ξεκινάει τη δεκαετία του ’80 με την ίδρυση της εταιρείας ΕΠΠΑΣΑ – Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων Ε.Π.Ε -  με έδρα την Αθήνα. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κ. Λουκάς Μούργος.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από μια 10ετία περίπου στα ηνία της εταιρείας, οι δύο γιοι του κ. Λουκά Μούργου, αναλαμβάνουν τη διοίκηση και ιδρύουν την εταιρεία ΤΕΧΑΝ. Ο κ. Απόστολος Μούργος, ως πρόεδρος, και ο Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

Η αμερικανική εταιρεία ENVIPCO (Εταιρεία Περιβαλλοντικών Προϊόντων) στο Κοννέκτικατ των Η.Π.Α., με δραστηριότητα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην ανάπτυξη και λειτουργία Μηχανημάτων Αντίστροφης Πώλησης (RVMs), που είναι τεχνολογικά αυτοματοποιημένα συστήματα ανάκτησης χρησιμοποιημένων συσκευασιών.

Διαβάστε περισσότερα

 

Μια χρονιά ορόσημο για την ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε. , αφού έχοντας μια μακροχρόνια και δυναμική συνεργασία με την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., οργανώνει και εφαρμόζει για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος , το μοναδικό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη «Ατομικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών» των προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας και Εισαγωγής ΑΒ το οποίο έχει την επίσημη έγκριση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

 

Διαβάστε περισσότερα

alfa

Το 2007, για 1η φορά παγκοσμίως, εγκαινιάσθηκε από την ΤΕΧΑΝ και την ALPHA BANK ¨Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης¨, στο Αθλητικό Πανόραμα στη Νέα Μάκρη Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

 

Το 2007 ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακηρύχθηκε από την ΤΕΧΑΝ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio 97,5 «Υποστηρικτής της Ιδέας της Ανακύκλωσης».

Η Εκδήλωση Κορύφωσης της «Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2008 στην Πλατεία Συντάγματος, με την παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Διαβάστε περισσότερα

 

Το 1ο παγκοσμίως κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», σχεδιασμού, ιδιοκτησίας και βιομηχανικής κατοχύρωσης της ΤΕΧΑΝ, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε κοινό και δημοσιογράφους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα #allazoumesinithies που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ένα διώροφο λεωφορείο με φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή του για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας η οποία χρησιμεύει για την λειτουργία του μηχανήματος Ανταποδοτικής Ανα

Διαβάστε περισσότερα

1η Μονάδα Παραγωγής Μηχανημάτων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Ελλάδα

Σε μία περίοδο που η Ελλάδα χρειάζεται νέες επενδύσεις, στις 5 Δεκεμβρίου του 2019 ξεκίνησε μία σημαντική άμεση επένδυση στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα