Για άλλη μια χρονιά η εταιρεία μας βραβεύτηκε στα Green Brand Awards 2023, του ομίλου ΜΠΟΥΣΣΙΑΣ , που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στο Athens Marriott Hotel.

 

Στο 1ο παγκοσμίως «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», της ΤΕΧΑΝ & της ΑΒ Βασιλόπουλος απονεμήθηκε το  Gold βραβείο στην κατηγορία «Marketing for Green Services» & το  Platinum βραβείο όλου του Πυλώνα «Services» (Products, Services, Development/Operations/Technology). 

To βραβείο παρέλαβαν ο κ. Δημήτρης Τσουβάλας, Γενικός Διευθυντής στην TEXAN, η κα Αντζελίνα Σαπουνάκη, Sustainability Associate στην ΑΒ Βασιλόπουλος, & ο κ. Λάμπρος Αργύρης, Marketing Director στην TEXAN από την Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

 

 

Αυτό το βραβείο είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τον όμιλό μας καθώς έτσι αναγνωρίζεται η προσφορά μας στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ενημέρωση & εκπαίδευση των πολιτών για τη διαδικασία της ανακύκλωσης προάγοντας την ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 

Η ΤΕΧΑΝ & η ΑΒ Βασιλόπουλος δεσμεύονται να συνεχίσουν να προσπαθούν μαζί για ένα καλύτερο μέλλον!