Η TEXAN , είχε έντονη παρουσία στο ετήσιο συνέδριο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (World Economic Forum) του Νταβός στην Ελβετία που πραγματοποιήθηκε 16-20 Ιανουαρίου 2023, ως Partner του Greek House Davos 2023.


Ο Ελληνικός Οίκος στο Νταβός είναι ο οργανισμός προώθησης της Ελλάδας στο πλαίσιο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (WEF).

Ανοίγει τις πύλες του με την στήριξη του EnterpriseGreece και του ΕΟΤ - Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, κατά τη διάρκεια του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (WEF): Annual Meeting 2023.

Στόχος του είναι να δώσει μία μοναδική ευκαιρία προώθησης των αξιοσημείωτων επενδυτικών ευκαιριών της Ελλάδας και προβολής των επενδυτικών success stories των τελευταίων ετών διεθνώς.  Ένα από αυτά, είναι και της TEXAN που μαζί με την Envipco, επένδυσαν στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας στην Ελλάδα την 1η μονάδα παραγωγής υπερσύγχρονων μηχανημάτων ανακύκλωσης εκτός συνόρων ΗΠΑ, καθιστώντας την Ελλάδα κεντρικό κόμβο για όλη την Ευρώπη.


Η Ελλάδα έχει ιδιαίτερα ενισχυμένη παρουσία, με την ΤΕΧΑΝ να στηρίζει αυτόν το θεσμό & να έχει δυναμική παρουσία στο διεθνές προσκήνιο.

 

 

..