Οι 24 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, Δευτέρα  2 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα οποία είναι τα ακόλουθα:


1ο  έπαθλο:
Τέσσερα (4) ηλεκτρικά ποδήλατά, για κάθε έναν από τους 4 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.
 

2ο έπαθλο:
Δέκα (10) action cameras, για κάθε έναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.


3ο έπαθλο:
Δέκα (10) smart watches, για κάθε έναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.


Οι δημότες θα παραδίδουν το σύνολο των κουπονιών συμμετοχής τους όπου θα αναγράφεται το σύνολο των υλικών που ανακυκλωθήκαν στη Γραμματεία της Εκδήλωσης και η ανακήρυξη των νικητών, που θα είναι οι 24 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα γίνει σε Ειδική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου όπου θα παραδοθούν τα έπαθλα στους δημότες.


Συναυλία Κωνσταντίνος Αργυρός- Θεσσαλονίκη  

Η Θεσσαλονίκη  ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, σε ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό με οργάνωση της TΕΧΑΝ.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 21:00, σας περιμένουμε όλους στη Νέα Παραλία, Θεσσαλονίκης, Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου  για να απολαύσουμε μαζί ένα αξέχαστο live που όλοι θα θυμόμαστε για καιρό!
Παράλληλα, ελάτε να ανακυκλώσουμε μαζί ώστε να έχετε την ευκαιρία να διεκδικήστε μοναδικά δώρα!