Πιο συγκεκριμένα, με βασική προτεραιότητα η φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων στις αντίστοιχες σχολές, αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της, προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της SKY express κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καταρχήν, από τις 10 έως και τις 31 Μαρτίου. 


Ο κος Ιωάννης Γρύλος, Πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια της SKY express αποδεικνύουμε ότι αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες των νέων μας και των οικογενειών τους και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τρόπο άμεσο και πρακτικό. Ελπίδα μας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, ώστε όχι μόνο να διευκολύνουμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και να της εμπνεύσουμε όραμα και αισιοδοξία για να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, χαράσσοντας τη δική της πορεία.»


Ο Δρ. Παναγιώτης Μούργος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΤΕΧΑΝ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας συμβάλλουμε στην έμπρακτη στήριξη των φοιτητριών και των φοιτητών, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι τις σπουδές τους, αλλά και να διατηρήσουν τους οικογενειακούς δεσμούς τους, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Ως Όμιλος ΤΕΧΑΝ εφαρμόζουμε πάντοτε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και ενισχύουν σημαντικούς κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους στην χώρα μας».


Αξίζει να σημειωθεί ότι, το κάθε δωρεάν εισιτήριο περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 8 kg, μία παραδοτέα αποσκευή 23 kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.


Αναφορικά με τη διαδικασία κρατήσεων μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες των εταιρειών www.skyexpress.com και www.recycling-center.gr.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές & σπουδαστές,

Σας ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης της συγκεκριμένης προσφοράς, οι προσφερόμενες θέσεις έχουν εξαντληθεί. Η εταιρεία μας δεσμεύεται, όπως αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια, να συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της νέας γενιάς αυτής της χώρας και να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί μέσα απο τις δράσεις της.