Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Τετάρτη 19/7/2023 η εκδήώση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την τοποθέτηση ενός ακόμα  ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ με το σύστημα "Διαλογή στην Πηγή» στο Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα  στους Αμπελόκηπους (Λ.Κηφισίας & Λ.Αλεξάνδρας).

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τον όμιλο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ MEDIA. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μεταδίδονταν live οι εκπομπές του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή & τα "ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ" με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου.

κος Απόστολος Μούργος, Πρόεδρος ΤΕΧΑΝ

 

Το «παρών» από την πολιτική σκηνή, έδωσαν o Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης, o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων κος Νικόλαος Αβραμίδης,  ο Υφυπουργός Πολιτισμού κος Χρίστος Δήμας, o Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής κος Στέλιος Πέτσας , ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων κος Μανώλης Γραφάκος και ο Κώστας Ζαχαριάδης (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ) .

Από τη ΤΕΧΑΝ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κος Απόστολος Μούργος και ο Δ.Σύμβουλος Δρ. Παναγιώτης Μούργος.

κος Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων κος Νικόλαος Αβραμίδης
κος Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Πολιτισμού
Δρ.Παναγιώτης Μούργος, κος Στέλιος Πέτσας, κος Νικόλαος Αβραμίδης
κος Μανώλης Γραφάκος , Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων
κος Απόστολος Μούργος, κος Κώστας Ζαχαριάδης

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης : η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Ζυγούρη, ο Διοικητικός Διευθυντής του ραδιοφώνου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, κος Κυριάκος Μουρατίδηςο παρουσιαστής κος Θανάσης Πάτρας, ο Μετεωρολόγος, κος Τάσος Αρνιακός, η Διευθύντρια της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας ΕΝΑΚ και Υπεύθυνη εκπαίδευσης, κα Τζένη Κατσαρού μαζί με την κα Μαρία Δελατόλα, εκπαιδεύτρια στις πρώτες βοήθειες στην ΕΝΑΚ και ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός & στιχουργός, κος Ποσειδώνας Γιαννόπουλος καθώς και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, κος Τάκης Παπαδημητρίου, μεταδίδοντας με την παρουσία τους το μήνυμα της Ανακύκλωσης. 

Επίσης είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε μια ομάδα παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS.

κος Απόστολος Μούργος, κα Βούλα Ζυγούρη, κος Τάσος Αρνιακός, κος Κυριάκος Μουρατίδης
κος Θανάσης Πάτρας
κα Μαρία Δελατόλα, κος Απόστολος Μούργος, κα Τζένη Κατσαρού
κος Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
κος Τάκης Παπαδημητρίου
κα Ελένη Κολομβούνη, κος Απόστολος Μούργος, κα Μαρία Μαριάτου

Ταυτόχρονα, γινόταν δωρεάν διανομή υφασμάτινων οικολογικών τσαντών και δωρεάν διανομή νερού σε πλαστικά μπουκάλια τα οποία ανακυκλώθηκαν στο Πολύκεντρο.

Τέλος οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Νέο Υπερσύγχρονο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ της ΤΕΧΑΝ, να ανακυκλώσουν τις συσκευασίες τους και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα

Τα τυχερά νικητήρια κουπόνια & τα δώρα που κερδίσαν είναι: 

1 SmartPhone (αριθμός PET&CAN 69)
1 Tablet (αριθμός PET&CAN 175)
1 TV 32’ (αριθμός PET&CAN 32)
2 Smartwatches (αριθμοί PET&CAN 57 & 128)
2 Action Cameras (αριθμοί PET&CAN 99 & 140)