Ο Μεγάλος Εκαπιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων μαθητών , καταφέρνωντας να μεταδώσει με το πιο αποτελεσμάτικό τρόπο στη νέα γενιά, την σπουδαιότητα της Ανακύκλωσης!

Καθημερινά εκατοντάδες μαθητές, επισκέπτονται τα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που είναι τοποθετημένα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακυκλώνουν πλαστικά , μεταλλικά & γυάλινα υλικά τα οποία έχουν συγκεντρώσει με δική τους πρωτοβουλία, λαμβάνοντας έτσι μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

 

 

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και προς διευκόλυνση των σχολικών τμημάτων , το ωράριο λειτουργίας των παρακάτω πολυκέντρων επιμηκύνεται έως και την λήξη του διαγωνισμού, με νέο ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-19:40.

 

1. Πεζόδρομος Ορέστου & Δελφών

2. Πεζόδρομος : Μεταξύ Δημαρχείου & Βυζαντινού Μουσείου

3. Λαγκαδά & Αγίων Πάντων

4. Παπάφη & Ψαρρών

5. Αλέξανδρου Σπανού & Γρηγορίου Στεφάνου

6. Διογένους & Κλέανθους

7. Βασιλίσσης Όλγας & Κοσμά Αιτωλού

8. Αιγαίου & Μιχαήλ Ψελλού

9. Αριάδνης & Δημάρχου Μιχ. Παπαδόπουλου

10. Τυπάλδου & Καρακάση

11. Γυμνασιάρχου Μικρού & Μυστακίδου

 

Δείτε όλα τα σημεία στα οποία ειναι τοποθετημένα τα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Η παράδοση των κουπονιών θα γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην αίθουσα Νερού.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία!