Στην Θεσσαλονίκη και στην 1η Μεγάλη Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond 4.0», βρέθηκε από τις 14-16 Οκτωβρίου το υπερσύγχρονο «Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συσκευασιών» του ομίλου ΤΕΧΑΝ - Εnvipco.

Όλοι οι επισκέπτες (Υπουργοί, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κ.α.) είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το σωστό τρόπο ανακύκλωσης & μέσα από τον υψηλής αμερικάνικης τεχνολογίας εξοπλισμό του Ομίλου, να ανακυκλώσουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο παγκοσμίως, πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες.

 

Στην 1η Μεγάλη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας “Beyond 4.0” έδωσαν το «παρών» δυναμικές προσωπικότητες της Κυβέρνησης, όπως ο κ. Μάκης Βορίδης, Υπουργός Εσωτερικών, ο κ. Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και ο κ. Θοδωρής Λιβάνιος, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης . 

Το υπερσύγχρονο «Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συσκευασιών» του ομίλου ΤΕΧΑΝ - Εnvipco κέρδισε τις εντυπώσεις με την τεχνολογική του υπεροχή, καθώς διαθέτει αυτόματη αναγνώριση συσκευασιών και διαλογή στην πηγή! 


Σημαντικά πρόσωπα της Tοπικής Αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν στην 1η Μεγάλη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond Expo της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας , Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, o κ. Κωνσταντίνος Κουκάς , Δήμαρχος Μυκόνου, ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο κ. Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου ανακύκλωσαν πλαστικές, γυάλινες και μεταλλικές συσκευασίες μέσω του υπερσύγχρονου «Πολυκέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συσκευασιών» του ομίλου ΤΕΧΑΝ - Εnvipco, ενημερώθηκαν για την τεχνολογική υπεροχή των μηχανημάτων αλλά και για τα οφέλη της ανακύκλωσης.
 

Από το περίπτερό μας, εξέπεμπε live η δημοσιογραφική ομάδα του parapolitika.gr και του E-ota.gr με συνδέσεις, ζωντανές εκπομπές και συνεντεύξεις με παράγοντες της αυτοδιοίκησης από όλη την επικράτεια.