Η εταιρεία TEXAN συμμετείχε στην διεθνής έκθεση “Climatherm Energy 2022” που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo 25-27 Φεβρουαρίου 2022.

 Στο περίπτερο του ομίλου “TEXAN-Envipco” οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το υπερσύγχρονο «Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συσκευασιών» με την αυτόματη αναγνώριση συσκευασιών και τη διαλογή στην πηγή!

Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης , παρευρέθηκε και ο κ. Κώστας Σκρέκας , Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας ΤΕΧΑΝ κι ενημερώθηκε από κοντά για τη διαδικασία ανακύκλωσης μέσα από τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας.

Η επαγγελματική έκθεση “Climatherm – Energy” μετρά ήδη πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της ενέργειας και αφορά τους τομείς της Θέρμανσης, του Κλιματισμού, της Γεωθερμίας, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Διαχείρισης Αποβλήτων, της Ηλιακής Ενέργειας κ.α.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το σωστό τρόπο ανακύκλωσης και μέσα από τον υψηλής αμερικάνικης τεχνολογίας εξοπλισμό του Ομίλου ΤΕΧΑΝ - Envipco, να ανακυκλώσουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο παγκοσμίως, πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες.
 

Από το περίπτερό μας, ως χορηγός επικοινωνίας, εξέπεμπε live το ραδιόφωνο του Ομίλου Parapolitika 90,1 με συνδέσεις, ζωντανές εκπομπές και συνεντεύξεις.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΧΑΝ, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Parapolitika 90,1