Δυναμική παρουσία του Ομίλου TEXAN Envipco με υψηλή τεχνολογία ανακύκλωσης  στην 85η Δ.Ε.Θ.

Κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας αναγνώρισαν τη σημασία της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή, δοκιμάζοντας  τα καινοτόμα συστήματα υψηλής,
αμερικανικής τεχνολογίας του Ομίλου
Texan Envipco

Ο Όμιλος εταιρειών TEXAN ENVIPCO έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις , στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με το εντυπωσιακό υπερσύγχρονο μεγάλων διαστάσεων Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης πολλαπλών συσκευασιών, το οποίο υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της καθιερωμένης του επίσκεψης, κορυφαίες  προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.

Το Περίπτερο του Ομίλου ΤΕΧΑΝ ENVIPCO στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κος Geoffrey R. Pyatt, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα, κάνοντας χρήση του Πολυκέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Μεταξύ αυτών που δοκίμασαν και θαύμασαν στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. την καινοτομία στην ανακύκλωση που έφερε στη χώρα μας ο Όμιλος TEXAN Envipco ήταν ο κ. Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού , η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο κ. Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου - Domna Michailidou , Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η κ. Sofia Zacharaki , Υφυπουργός Τουρισμού κ.α.

Στο πλάισιο της 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στον «Πολυχώρο Ανακύκλωσης» του Ομίλου TEXAN Envipco, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα ανακυκλώνοντας τις συσκευασίες τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα!