ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ώρα Δράσης για το περιβάλλον:

Έλα και εσύ να ανακυκλώσεις για να δωρίσουμε χρήματα

για την αναδάσωση των καμμένων εκτάσεων της Αττικής

Υπό την Αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής

 

Το περιβάλλον έχει φτάσει στο όριά του και η κλιματική αλλαγή αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Ο μεγαλύτερος καύσωνας αλλά και οι πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της χώρας μας, αποδεικνύουν ότι ήλθε η:

Ώρα Δράσης για το περιβάλλον

 

Έλα και εσύ να ανακυκλώσεις στους τρεις μεγάλους Πολυχώρους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Αττική και για κάθε 1 μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που θα ανακυκλώσεις, το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ο Όμιλος εταιριών TEXAN ENVIPCO θα δωρίσουν 3 € λεπτά για να αναδασώσουμε τις καμμένες εκτάσεις της Αττικής.

 

Έλα και εσύ στους Πολυχώρους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης:

  • στην Καλλιθέα (Λ. Θησέως 80),
  • στη Νέα Σμύρνη (Ευξείνου Πόντου και Σωκίων),
  • στους Αγίους Αναργύρους (Λ. Δημοκρατίας 61, Δημαρχείο) και
  • σύντομα στο Δήμο Αθηναίων και στο Δήμο Πειραιά !

 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σε περιμένουν εκεί (από Δευτέρα έως και Κυριακή, από 8:00πμ έως 8:00μμ) για να ανακυκλώσεις με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο στον κόσμο, με τη χρήση των υψηλής τεχνολογίας Πολυκέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

 

Ανακυκλώνοντας προστατεύεις το περιβάλλον, αλλά και συμβάλλεις στην άμεση αναδάσωση των καμμένων εκτάσεων της Αττικής.

Γιατί οι συσκευασίες σου έχουν αξία !

 

Λόγω της σημαντικότητας του σκοπού, η Δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ καθώς και το Ελληναμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

 

 

Ώρα Δράσης για το περιβάλλον: Μία πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, της ΤΕΧΑΝ ENVIPCO και του Ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».