κ. Δ.Πετρόπουλος, Πρόεδρος ΚΤΕΛ Λειβαδιάς, κ. Ι.Ταγκαλέγκας, Δήμαρχος Λειβαδιάς, κ. Α.Μούργος, Πρόεδρος ΤΕΧΑΝ, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Η ΤΕΧΑΝ σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που προέκυψαν εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και θέλοντας να προσφέρει την ελάχιστη βοήθεια προς τους φοιτητές και οπλίτες που φοιτούν ή υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, παρέχει δωρεάν δρομολόγια για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα προς και από Λιβαδειά.


Τα δωρεάν δρομολόγια θα εκτελούνται από το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς ως εξής:

 

  • Από Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 17/3, 24/3 και 31/3/2023 και ώρα αναχώρησης 16:00 έμπροσθεν του Λευκού Πύργου.
  • Από Λιβαδειά: Κυριακή 19/3, 26/3 και 2/4/2023 και ώρα αναχώρησης 18:00 από το Σταθμό ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, δήλωσε ότι εκτιμά βαθύτατα την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΤΕΧΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα του προέδρου της κ. Απόστολου Μούργου, του Διευθύνοντα Συμβούλου, Δρ. Παναγιώτη Μούργου, αλλά ιδιαιτέρως του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου της κ. Λουκά Μούργου.  Τόνισε επίσης, ότι η χορηγία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εντοπιότητας των ιδιοκτητών της εταιρείας ΤΕΧΑΝ, οι οποίοι όντας ευαισθητοποιημένοι συνέτρεξαν να συνδράμουν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Λεβαδέων για τη στήριξη των νέων του Δήμου.


Ο πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΧΑΝ Α.Ε., κ. Απόστολος Μούργος υπογράμμισε ότι η χορηγία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης προς τους φοιτητές και οπλίτες της γενέτειρας πόλης του.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας , σε προσωπική του ανάρτηση , δήλωσε

Με αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Ε., το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που προέκυψαν εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και θέλοντας να προσφέρουμε καθ' υπέρβαση των αρμοδιοτήτων μας την ελάχιστη βοήθεια προς τους φοιτητές και οπλίτες μας που φοιτούν ή υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, θα παρέχουμε δωρεάν δρομολόγια για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα.
Εκτιμώ βαθύτατα την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΤΕΧΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα του Προέδρου της κ. Απόστολου Μούργου, του Διευθύνοντα Συμβούλου Δρ. Παναγιώτη Μούργου, αλλά ιδιαιτέρως του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου της κ. Λουκά Μούργου. Η χορηγία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και της εντοπιότητας των ιδιοκτητών της εταιρείας ΤΕΧΑΝ, οι οποίοι συνέτρεξαν από τη πρώτη στιγμή να συνδράμουν σ' αυτήν τη πρωτοβουλία.
Τέλος, ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή αυτή το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Αγνιάδη και φυσικά το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς και τον Πρόεδρο του κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο.
Με ενότητα και ομοψυχία θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις συνέπειες του τραγικού δυστυχήματος, στο μέτρο του δυνατού, ελπίζοντας παράλληλα να λάμψει η αλήθεια για τις αιτίες που το προκάλεσαν.